training en coaching

Peacefulmind individueel
Wil je intensieve begeleiding bij het opbouwen van jouw systeem. Iemand die gedetailleerd met je meekijkt met wat wel en wat er niet voor je werkt. De oorzaak vinden waarom je dingen niet uit je hoofd kunt zetten of waarom je nog steeds niet blij wordt van je takenlijstje. In een individueel traject kunnen we het peacefulmind programma volledig afstemmen op jouw behoeftes. Ik leer je technieken die ervoor zorgen dat je de focus blijft houden op de dingen die je echt belangrijk vindt en coach je op de dingen waar je tijdens het implementeren tegenaan loopt.

Helderheid en innerlijke rust
Onrust kan ook ontstaan doordat je bepaalde dingen niet duidelijk hebt. Dit kan over jezelf gaan, bijvoorbeeld als de dingen die je nu doet niet op een lijn liggen met je waarden en je wensen (de dingen waar je eigenlijk mee bezig wilt zijn), zorgt dit voor spanning. Als je een goed inzicht hebt in wat jouw belangrijkste waarden zijn, weet je ook beter waaraan je je tijd wilt besteden. Onduidelijkheid kan ook gaan over een situatie, een plek of bepaalde personen. Ik kijk samen met je naar jou in je omgeving, de mensen met wie je werkt en leeft. Wat gebeurt daar allemaal? Helderheid over de situatie, gekoppeld aan zelfkennis, geeft innerlijke rust en duidelijkheid over de stappen die je kunt zetten.

Overzicht over je e-mail
Open jij ‘s ochtends je e-mail om te bepalen wat je gaat doen? Laat je vervolgens je inbox de hele dag open staan omdat er misschien iets belangrijks binnen komt? Heb jij belangrijke zaken gepind zodat je ze niet vergeet? Stop met deze manier van werken! Je wordt de hele dag afgeleid. Helemaal als je de notificaties aan hebt staan. We zijn ons er niet bewust van, maar het kost ons hoofd behoorlijk wat tijd om opnieuw te focussen op de taak die het aan het doen was op het moment dat je werd afgeleid. Ik leer je om je email een stuk sneller te verwerken en zo te organiseren dat je meer rust ervaart.

innerlijke stemmen
Ken jij dat stemmetje dat steeds zegt dat je het eigenlijk beter zou moeten doen of juist nog meer zou moeten doen? Misschien heb je al wel gehoord van de innerlijke criticus die goed bevriend is met de drammer. Als je goed kunt observeren, herken je waarschijnlijk nog meer stemmen: het innerlijk kind, de perfectionist, de pleaser, de verzorger maar gelukkig ook de lolbroek en de avonturier. Er zitten een paar flinke onruststokers tussen. De Amerikaanse psychologen Hal en Sidra Stone schreven er meerdere boeken over en ontwikkelde de Voice Dialogue methode. De stemmen willen graag allemaal gehoord worden. Iets onderdrukken geeft spanning. Het kan een enorm zelfinzicht geven als je weet naar welke delen je luistert en welke stemmen je negeert. Het kan bevrijdend werken om een onderdrukt deel te herkennen en meer ruimte te gunnen.

Je bent een kei in ruimte geven op het juiste moment – Sanne

Welkom in mijn wereld
Of het nu gaat om je eigen lijf, de situatie waar je in zit of je relaties. Er speelt altijd nog een ander verhaal. Een verhaal dat we wel oppikken of ervaren maar waar we niet altijd de vinger goed op kunnen leggen. We praten over stevig in je schoenen staan, in balans zijn, op één lijn met iemand zitten of juist botsen met een collega. Maar wat gebeurt er dan precies? En dan heb je nog die klik waar iedereen tegenwoordig naar op zoek is. Het andere verhaal is het is het verhaal van de energieën en dat is iets wat in mijn wereld altijd een rol speelt. Tijdens mijn coaching, als je meer duidelijkheid wilt hebben over een situatie of op zoek bent naar meer balans, (werk)geluk of zingeving, zal ik dit verhaal dan ook altijd meenemen. Op de pagina over healing vertel ik er meer over.

Ratio en energie gaan samen – René


    Hiermee voorkom je spam