tarieven

Wat je van mij kunt verwachten is een een persoonlijke, resultaat gerichte aanpak, bereikbaar en toegankelijk op de momenten dat het nodig is. Je boekt bij mij geen uurtje factuurtje maar kiest voor een traject of een samenwerking voor een bepaalde periode. Tijdens het gratis kennismakingsgesprek worden afspraken gemaakt over de invulling, de duur en frequentie van de bijeenkomsten zodat het voor beiden duidelijk is wat we van elkaar verwachten. Deze afspraken worden vastgelegd in een contract.

Individueel peaceful mind traject
Het volledige “peaceful mind” programma. Een combinatie van training en coaching. Helemaal afgestemd op jouw situatie. 8 bijeenkomsten en tussendoor kun je vragen stellen via de mail. De training is in principe 2 maanden maar kan verspreid worden over meerdere maanden. investering: 1860 euro. Startdatum in overleg.

Een-op-een coaching en training:
Tijdens het kennismakingsgesprek worden afspraken gemaakt over het onderwerp, het aantal en de duur van de sessies. Investering: 920 euro per maand. Bij sommige specifieke onderwerpen, bijvoorbeeld inbox to zero, is het mogelijk om eerst een halve maand te boeken voor 460 euro.
Startdatum in overleg.

Losse sessie:
235 euro (exclusief eventuele reiskosten)

Even rustig de mogelijkheden bespreken? Via onderstaand formulier, kun je een gesprek aanvragen. Dit online gesprek is vrijblijvend en kosteloos.


    Hiermee voorkom je spam

    – Het geluk hebben dat iemand je pad kruist, waar je veel van kunt, kan en mag leren. Niet alleen vakinhoudelijk, maar gewoon als mens. Ik had dat geluk. Petra dankjewel! – Ingeborg

    The global code of ethics
    Ik onderschrijf de internationale ethische code voor coaches, mentoren en supervisoren. Dit betekent o.a. dat ik coach op basis van vrijwilligheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Ik accepteer geen coachees die zich door anderen gedwongen voelen om bij mij te komen en dat de terugkoppeling van het verloop van de gesprekken in handen van de coachee ligt.