tarieven

Naast het “Peaceful mind” groepsprogramma, kun je bij mij kiezen voor een-op-een begeleiding. Ik hou van een persoonlijke, resultaat gerichte aanpak, bereikbaar en toegankelijk op de momenten dat het nodig is. Je boekt bij mij dus geen uurtje factuurtje maar kiest voor een samenwerking in een bepaalde periode Tijdens het intakegesprek worden afspraken gemaakt over de invulling en de intensiteit zodat het voor beiden duidelijk is wat we van elkaar verwachten. Deze afspraken leggen we vast in een contract. Desgewenst lopen de contacten via een persoonlijke ontmoeting, email, chat of videobellen.

Een-op-een coaching en training:
investering: 920 euro per maand.
Startdatum in overleg.

Individueel peaceful mind traject
Het volledige “peaceful mind” programma. Een combinatie van training en coaching. Helemaal afgestemd op jouw situatie. 8 bijeenkomsten en tussendoor kun je vragen stellen via de mail. De training kan verspreid worden over meerdere maanden. investering: 1860 euro
Startdatum in overleg.

Online groepstraining “Peacefulmind” :
In 8 weken naar een leven met meer focus en innerlijke rust.
Investering: 860 euro

Aanvullend abonnement op groepscoaching:
Voor de mensen die het “Peacefulmind” traject afgerond hebben en graag deel willen blijven nemen aan de groepscoaching van een volgend traject.
Investering: 330 euro per traject

Losse sessie:
235 euro (exclusief eventuele reiskosten)

Even rustig de mogelijkheden bespreken? Via onderstaand formulier, kun je een gesprek aanvragen. Dit online gesprek is vrijblijvend en kosteloos.


    Hiermee voorkom je spam

    – Het geluk hebben dat iemand je pad kruist, waar je veel van kunt, kan en mag leren. Niet alleen vakinhoudelijk, maar gewoon als mens. Ik had dat geluk. Petra dankjewel! – Ingeborg

    The global code of ethics
    Ik onderschrijf de internationale ethische code voor coaches, mentoren en supervisoren. Dit betekent o.a. dat ik coach op basis van vrijwilligheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Ik accepteer geen coachees die zich door anderen gedwongen voelen om bij mij te komen en dat de terugkoppeling van het verloop van de gesprekken in handen van de coachee ligt.