Ken je energiesysteem :
Leer hoe het voelt om goed in je eigen energie te zitten en dingen sneller te herkennen die jouw balans verstoren. Dit kunnen invloeden zijn van bepaalde personen maar ook de door jou opgebouwde systemen of patronen.
Zorg dat je meer zelfvertrouwen krijgt, meer helderheid en ontwikkel tegelijk je intuïtie

Een nieuwkomer in de klas :
Help... je krijgt een leerling in de klas die nog geen Nederlands spreekt. Welke verwachtingen mag je wel en niet van deze leerling hebben? Welke materialen kun je gebruiken? Waar haal je informatie vandaan? Tijdens deze sessie geef ik je zoveel mogelijk informatie vanuit mijn eigen ervaring met nieuwkomers. Daarnaast kijken we naar de specifieke leerling en zorgen dat je zo snel mogelijk praktisch aan de slag kunt.

Japanse Reiki technieken:
Voor mensen die de traditionele Westerse Stijl van een Reikisysteem hebben geleerd en dit willen aanvullen met Japanse oefeningen en technieken.. De technieken zijn voornamelijk afkomstig van Hiroshi Doi.

Reiki:
Het mooie van Reiki zit 'm voor mij in de eenvoud. Het is het systeem van persoonlijke ontwikkeling en healing waar het bij mij mee begon en het is het systeem waar ik steeds weer bij thuiskom. Inmiddels ben ik 18 jaar Reikimaster. In de loop der jaren heb ik met redelijk wat healingsystemen kennis mogen maken. Ik ben altijd op zoek gegaan naar de overeenkomsten tussen de verschillende systemen. Ik geef cursussen zowel individueel als in kleine groepen. Voor meer informatie over Reiki en de verschillende cursussen verwijs ik naar de website: www.mawashi.nl