Intake
Het intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos en duurt ongeveer 30 minuten. Het kan zijn dat na het intakegesprek direct de eerste sessie volgt. Hiervoor betaal je dan de kosten voor de eerste sessie.

Prijzen per sessie
Ik reken geen prijzen per uur maar per sessie. Zo kom je aan het einde van een sessie niet voor verrassingen te staan. Een sessie duurt gemiddeld zo'n 80 tot 90 minuten en kost 120 euro. Ik hanteer geen speciale tarieven voor bedrijven en particulieren. het kan zijn dat we voor bepaalde sessies veel meer of juist minder tijd kwijt zijn. Hiervoor maak ik van tevoren een aparte prijsafspraak.

Coachingsessie
Een coachingsessie staat meestal niet op zichzelf maar is onderdeel van een coachingstraject. Regelmatig is de coachee niet zelf de opdrachtgever maar komt in opdracht van zijn werkgever. Het verloop van een coachtingstraject wordt daarom altijd vastgelegd in een coachingscontract. Deze wordt opgesteld naar aanleiding van het intakegesprek met de coachee en eventueel de opdrachtgever. Hierin wordt het aantal gesprekken vastgelegd, het doel van de gesprekken en een overzicht van de kosten.

- kort traject: intake + 3 gesprekken: 360 euro
- gemiddeld traject: intake + 5 gesprekken: 600 euro
- lang traject: intake + 10 gesprekken: 1200 euro
Voor alle trajecten geldt een toeslag als ik op locatie kom van 20 euro per keer.

Ik coach op basis van vrijwilligheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Dit betekent dat ik geen coachees accepteer die zich gedwongen voelen om bij mij te komen en dat de terugkoppeling van het verloop van de gesprekken in handen van de coachee ligt.

Healingsessie:
Tijdens deze sessie lig je op een massagetafel. Ik maak gebruik van zowel reikitechnieken als andere healingtechnieken die ik in de loop der jaren heb geleerd. Deze sessie kan helpen bij:
- fysieke klachten
- emotionele problemen
- beter ontspannen
- helderheid krijgen over bepaalde zaken
Deze sessie duurt ongeveer 80 minuten en kost 100 euro

Trainingsessies:
Kijk voor de mogelijkheden voor het invullen hiervan op het tabblad training.

Presentatie Grip op tijd: 250 euro

De prijzen zijn vrijgesteld van BTW vanwege de KOR

Cursussen:
Regelmatig geef ik cursussen Reiki. Kijk voor meer informatie hierover op www.mawashi.nl